The Hacker Project - a free online game

October 21, 2019, 05:47:02 AM
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length











"Don't be evil."
Pages: [1] 2 3
Print
Author Topic: Virii and IP change  (Read 8428 times)
ZacQuicksilver
Full Member
***
Posts: 188


View Profile
« on: July 29, 2008, 01:57:49 AM »

If I get hacked, and someone installs a Virus, and I change IPs, does the virus info on the Software page view the new IP?
Logged

I hack games, not computers, in my life.

I'm NOT SGP, no matter how much I support them on the forums.


Pardus.at. Let me know if you play.
virus man
Hero Member
*****
Posts: 985


View Profile WWW
« Reply #1 on: July 29, 2008, 02:06:17 AM »

If I get hacked, and someone installs a Virus, and I change IPs, does the virus info on the Software page view the new IP?

No it does not.  And the owner no longer controls the virii in question
Logged

SGP is opening their forums for all.  From now on all Tutorials and Help files that SGP releases will be available there.

SGP's Forums.

New World Order
RavenXP
Full Member
***
Posts: 111

rgongora2002@yahoo.com
View Profile
« Reply #2 on: July 29, 2008, 05:16:31 AM »

But the virus remains installed right? So it still eats BW, CPU and RAM.  2
Logged
human
Full Member
***
Posts: 129


View Profile
« Reply #3 on: July 29, 2008, 07:18:45 AM »

He can capture it or hire some players from SGP it he knows wo to contact.
Logged

EoD's forums

~~ Human ~~ EoD Co-Leader
Mayhem
Newbie
*
Posts: 6


View Profile
« Reply #4 on: August 02, 2008, 03:51:04 AM »

What if you change your IP and you have virii installed on other servers? Can you still collect their income after the IP change?
Logged
termul
Full Member
***
Posts: 108


View Profile
« Reply #5 on: August 02, 2008, 06:05:10 AM »

@mayhem: yup
Logged
Mayhem
Newbie
*
Posts: 6


View Profile
« Reply #6 on: August 02, 2008, 08:28:37 AM »

Alright, thanks. 1
Logged
jager
Sr. Member
****
Posts: 284



View Profile WWW Email
« Reply #7 on: December 27, 2008, 05:50:55 AM »

Well, my 'new' question falls under this category, so i won't spam with new topic:

If I change IP on my own server where I have my virii installed (a.k.a farm), do I loose connection to those virii and have to vb them or not?
Logged
Donn
Sr. Member
****
Posts: 423


View Profile Email
« Reply #8 on: December 27, 2008, 06:37:21 AM »

Well, my 'new' question falls under this category, so i won't spam with new topic:

If I change IP on my own server where I have my virii installed (a.k.a farm), do I loose connection to those virii and have to vb them or not?

Same rules..
Logged
Lahks
Newbie
*
Posts: 4


lahks0@hotmail.com lahks0
View Profile Email
« Reply #9 on: December 27, 2008, 09:27:06 PM »

Ok i'm new to game but find it fascinating.     1
I was downloading a basic file-share virii. Someone hacked gateway, installed my file on my gateway, and... Hide my 'unhide' software...lol  I only got 53 Bandwidth total and they keep a vigilant watch as I do so every time I attempt to download an AV or any file they kill the process.   Next to my entire bandwidth is taken up so it takes 94 hours to download @ only 3 bandwidth available. 
Any strategic suggestions on how to circumvent and eradicate this problem?
Logged
jimmi33
Sr. Member
****
Posts: 262



View Profile
« Reply #10 on: December 27, 2008, 09:38:12 PM »

Make an ip change.
Logged
Lahks
Newbie
*
Posts: 4


lahks0@hotmail.com lahks0
View Profile Email
« Reply #11 on: December 27, 2008, 10:55:11 PM »

Ty
Logged
DamascuS
Sr. Member
****
Posts: 297


準備戰爭


View Profile
« Reply #12 on: December 28, 2008, 10:42:21 AM »

Well, my 'new' question falls under this category, so i won't spam with new topic:

If I change IP on my own server where I have my virii installed (a.k.a farm), do I loose connection to those virii and have to vb them or not?

Hmm, i believe that if you installed the virii by changing your currently active gateway to your farm, ie. not by connecting to the other server and remotely installing them, then the connection SHOULD stay active...not too sure though, too many virii there for me to risk a try-out:)

But if someone else knows, then please feel free to share 1
Logged

jimmi33
Sr. Member
****
Posts: 262



View Profile
« Reply #13 on: December 28, 2008, 12:13:22 PM »

No matter what then when you change your ip on your farm then you will lose connections to your virii ^^ i have tryed almost everything.
Logged
DamascuS
Sr. Member
****
Posts: 297


準備戰爭


View Profile
« Reply #14 on: December 28, 2008, 02:10:33 PM »

Hmm, then i think that needs changing asap. Imagine having 100+ fileshares on your "secret" farm gateway, and someone is lucky enough to get the IP from the dealer! Man that would hurt...having to cap all those virii, and not to mention losing the income for 100s of hours 4
Logged

Pages: [1] 2 3
Print
Jump to: